Online Shop
na blagajno >>

Vrhunski danski proizvođač  strojeva za obradu tla. Brzi razvoj strojeva za reduciranu obradu tla tijekom posljednjih godina je imao duboki utjecaj na razvoj proizvoda Dalbo.Primjena sjetvene tehnologije je prirodni nastavak njihove proizvodne linije i objašnjava zašto je DAL-BO sada u mogućnosti ponuditi niz svojih najpopularnijih provoda za pripremu tla sa integriranom sjetvenom tehnologijom.

Učinak:

 • Maxiroll Greenline

  Šifra:
  Maxiroll Greenline  

  Maxiroll - Greenline je moderno rješenje za gospodarenje travnjacima sa potpuno hidraulički sklopivim balast valjcima. Ovakvo rješenje stvara nova mjerila u gospodarenju travnjacima. Promjer cilindričnih valjaka iznosi 710 mm, a izrađeni su od čelika debljine 10 mm za teške uvjete rada. Vodonepropusni cilindrični valjci kreću se na čeličnoj osovini kako bi se osiguralo optimalno pritiskanje zemlje. Dobro profilirani završec i mali razmaci elemenata koji čiste zemlju sa valjaka štite tlo i trave. Montažni hidraulično podesivi elastični prsti pomažu u prozračivanju i niveliranju. Integrirana oprema za sjetvu trava omogućuje dosijavanje ili potpuno novo sijanje.


  video

  letak  Pošalji upit
 • Greenline 300

  Šifra:
  Greenline 300  

  Grennline 300 je moderno rješenje za gospodarenje travnjacima i vrhunsko oruđe za održavanje postojećih travnjaka, sportskih centara, golf terena, konjskih - jahačih terena, itd. Sa Greenline 300 Dal-Bo vam predstavlja valjak za travnjake sa velikim učinkom i velikom težinom budući  da se valjak može napuniti vodom.

  letak

   

  Pošalji upit
 • Maxiroll

  Šifra:
  Maxiroll  

  Nova generacija hidraulički preklopivih valjaka sa horizontalnim sekcijama. Sva sklapanja i otvaranja se provode kada traktor stoji na terenu. Standardni hidraulični sustav raspodjele težine osigurava 100% raspodjelu pritisivanja preko čitave radne širine. DUOFLEX-sustav sa hidr. akumulatorima osigurava da svaka sekcija valjaka radi samostalno osiguravajući optimalno pritiskanje duž cijele radne širine.

  3-sekcijski MaxiRoll - radna širina: 5,30-8,30 m

  5-sekcijski Maxi Roll - radna širina: 10,30-12,30 m

  video

  letak

  Pošalji upit
 • Compact Classic

  Šifra:
  Compact Classic  
  Hidraulični sklopivi 3-sekcijski valjak sa vodoravno postavljenim valjcima u transportu i vrlo niskim težištem. Sva sklopnja i otvaranja su u potpunosti hidraulički kontrolirana sa pozicije operatera dok traktor stoji na terenu. Preklapanja između svakog valjka osigurava punu penetraciju posebno pri okretanju i u brdovitim uvjetima. Mehanički sustav raspodjele težine (dvije teške opruge) prenose težinu od centra boćne sekcije osiguravajući isti pritisak tijekom cijele radne širine. DUOFLEX-sustav osigurava da svaki valjak radi samostalno. To osigurava da je postignut optimalan kontakt sa tlom duž cijele radne širine.

  letak

  Pošalji upit
 • Compact 5-section

  Šifra:
  Compact 5-section  

  Hidraulično sklopivi 5-sekcijski valjak sa vodoravno postavljenim valjkom u transportu i vrlo niskim težištem. Sva sklapanja i otvaranja su u potpunosti hidraulički kontrolirana sa poszicije operatera dok traktor stoji na terenu. Preklapanja između svake sekcije valjaka osigurava punu penetraciju posebno pri skretanju i brdovitim uvjetima. Sustav hidraulične raspodjele težine prenosi težinu od centra na boćne sekcije osiguravajući isti pritisak tijekom cijele radne širine. DUOFLEX-sustav sa hidr. akumulatorima osigurava da svaka sekcija valjaka radi samostojno. To osigurava optimalan kontakt sa tlom duž cijele radne širine.

  video

  letak

  letak - 16,3m NOVO

   

  Pošalji upit