Online Shop
O tvrtki
na blagajno >>

Tko smo?
Naša tvrtka ima
prisutnost na tržištu od početka 2008. Bavimo se uglavnom s komercijalnim i uslužnim djelatnostima. U svojoj sredini kombiniramo znanje, mladenački entuzijazam i želju za inovacijama. Naše vrijednosti su timski rad, motivacija osoblja i
iznad svega zadovoljstvo naših kupaca. Na hrvatskom tržištu predstavljamo priznate njemačke i austrijske tvrtke, koje su po svojoj kvaliteti te rasponu ponude u europskom vrhu.

Trisa d.o.o. je tvrtka kojoj je osnovni cilj pronaći najbolje moguće rješenje za vaše potrebe.
Mi
želimo biti više od dobavljača!
Uostalom, partner je tu da misli i radi s vama, da predviđa kretanja u dinamičnom okruženju. Ne da prati tržište, već da vodi na putu zajedno u ispunjavanju tržišnih izazova. Naši klijenti su uglavnom u sektoru u kojem je kontinuirano poboljšanje značajki kao što su točnost, kvaliteta i pouzdanost, brzina i fleksibilnost norma. Osim toga, inovativna sposobnost, niski troškovi održavanja i prateće usluge, traže se od nas isto kao i od vas.
Partnerstvo za nas znači međusobnu odanost zdravo za gotovo. Partnerstvo treba stajati čvrsto naspram lica tržišnih izazova. U našoj organizaciji naglasak leži na djelotvornom ostvarivanju svojih ciljeva.

 Vjerujemo da je ovo misija naše tvrtke.